torstai 28. helmikuuta 2013

Nukkekodin kaapit uusiksi


Meidän perheen tytöt saivat isältään nukkekodin joululahjaksi. Äidin sitä piti retusoida, mutta enimmäkseen tapetit (askartelupapereita) ovat isän laittamat ja äidin suunnittelema. Löysin kirpputorilta nukkekotiin kalusteita 2,5 €/kpl. Kalusteet olivat muuten puun väriset, mutta toisessa kaapissa punaiset kaapinovet ja toisessa sinapinkeltaiset. Olivat aika retrot ja meidän hempeään nukkekotiin aivan liian radikaalin väriset. Isäntä maalasi spraymaalilla nämä ihanuudet valkoisiksi ja minä maalasin helmiäishohtoisilla akryylimaaleilla ovet. Liilat ovet ovat hyvin epätasaisen näköiset ja harkitsen niiden maalausta ensin valkoiseksi, sitten taas vaaleanpunaiseksi nekin. 








Enimmäkseen nukkekodissamme leikitään Pet Shopeilla ja kaikilla mahdollisilla pienillä härpäkkeillä. Ja lisää leluja taidetaan pääsiäsen aikaan saada pääsiäismunista (huoh). Nukkekodin nukkejakin löytyy, mutta niiltä revitään jalat ja vaatteet irti. En ole erityisemmin viitsinyt vaivautua tekemään mitään rekvisiittaa nukkekotiimme ja nukkekodin asukkaille, ne mitä ilmeisemmin tuhottaisiin. Verhot kyllä ajattelin laittaa ikkunalle, saa nähdä kuinka kauan pysyvät ikkunassa. Seuraavaksi maalausvuorossa olisi ihana retrosänky ja patjakin pitäisi jostain hankkia. Postaillaan niitä sitten joskus kun olen päässyt niitä toteuttamaan. 





7 kommenttia:

  1. ...taitava oot... Oon lukenu tyynypäivityksen ja anopin villiksistä kertovan päivityksen ja nyt paan jo kommenttia: Sä oot mahoton ideanikkari! Noo... Se kyllä on periytyny sulle iskältäsi!!! Käsillätekemisen taito ja kauneuden näkeminen arkisissa asioissa. Että kamera käteen vaan ja pihalle;) Jatka samaan malliin, sun blogiasi on aivan mahtava seurata!!!!! -mä-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah. No kiitos. Isältäni oon kyllä tainnut periä taiteellisen luonteeni... kiitos siis isälleni <3

      Ihanaa, että olet vakiintunut lukijani :) Jokos pellava on pesty? Tule joku päivä niin tehdään kaavat sun muut.. :)

      Poista
  2. Tosi kivat kaapit tuli! Ja aikamoinen PetShop kokoelma teille on jo kertynyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo noita on kertynyt aika lailla, mut lisää tekisi mieli.. kummasti isäntä pistää kampoihin ;P (ja kyllä.. äiti taitaa tykätä niistä enemmän kuin tytär)

      Poista
    2. Eihän se mitään huomaa, kun silloin tällöin muutaman ostat. Ja kun kysyy, että koskas tämä on ostettu, niin vastaat että onhan se jo kauan meillä ollut. ;)

      Poista
    3. Lieneeköhän rouvalla omakohtaista kokemusta menettelystä? :P mut eipä se kyl edes huomais sellaista kysyä, kun ei se meidään LPS tilannetta tiedä :)..

      Poista
    4. Ei tokikaan, isot tytöt vaan kertonut. ;)

      Poista