tiistai 12. helmikuuta 2013

Kukkakuosi jatkuu..






Veronikan Riine-mekko valmistui eilen. Tuli valmista kovasti nopeammin kuin Elenan mekon kanssa, koska ei tarvinut opiskella ohjetta niin paljon. Kangasta riitti vielä hienosti Hontan mekkoon, jonka väkersin tänä aamuna ennen kuin lapset heräsivät. Mekko on samalla helppo-kaavalla kuin viimeksikin tehty. Sukkikset on Riitta-mamma tehnyt Veronikan nukelle joululahjaksi mutta menivät hienosti myös Pocan jalkaan. Yläosakin kaipaisi kyllä jotain lämmikettä.

Ystävänpäiväkin on pian. Jo mietin, että en lähetä kortteja, en leivo, kudo tai ylipäätään nykerrä yhtäkään lahjaa, enkä lähetä yhtäkään siirappista kiertoviestiä ystävilleni. Marraskuun synkkänä, koleana päivänä ystäväni saattavat saada postissa yllätyskortin, mutta näin ystävänpäivänä voivat jäädä ilman, ihan vain periaatteesta. Anteeksi ystäväni, mutta tiedättehän, Ystävänpäivä on aina.

(Sorruin kyllä kuitenkin ostamaan muutaman kortin ja ompelin niihin pitsit. :D Ehkä ensi vuonna uskallan jo olla täysin noteeraamatta ja lähetän kortit kaikille ystävilleni vasta toukokuussa pääsiäisenkin mentyä jo ohi).









4 kommenttia:

  1. Kauniita mekkosia! :) hyvä että kerrot tuon täälä, koska mäkään en ole panostanut tänä vuonna yhteenkään ystävänpäivä korttiin tai lahjaan, joten ei siis paineita siitä että sulta tulis joku kiva juttu ja mulla ei olis sulle mitään. :) okei, kortin voit saada. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) . Eipä mulla ole tainnu minään vuonna olla mitään sen erityisempää lahjaa, mutta kortin olen tainnu yleensä ite väsätä.. tänä vuonna en ees sitäkään.

      Poista
  2. Hyvä että en ole ainut jolla samat ajatukset tän ystävänpäivä hössötyksen suhteen, en oo myöskään yhtäkään korttia tai lahjaa tehny/ ostanu. Ja niinku Kirsi sanoi ystävänpäivä on aina.:) ihana blogi, lueskelen sitä aina kun on omaa aikaa.:)
    Elina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aika kaupallinen juttuhan tuo Ystävänpäivä on. Mutta kyllähän se piristää, jos postia saa.. mutta sitä voi lähettää muulloinkin kuin ystävänpäivänä. Ja jotkut ihanat ostavat myös joululahjoja vaikka ja kuinka, mutta toisella ei ole antaa mitään...
      Ihanaa, että Elina säkin olet löytänyt blogini. :)

      Poista