maanantai 10. helmikuuta 2014

Taas jämälankojen kulutusta.




On iskenyt joku touhubuumi näiden jämälankojen kanssa.
Vieläkin vähän olis puuvillaisia jämiä. 
Eikö nää  ikinä lopu? :D

Nyt taitaa olla niin, että lyyti ei kirjoita.
Ei ajatus kulje.
Kenties nuo värit nyt vain puhuvat puolestaan.
Sanotaan se taas. 
Huh huh, mitkä värit <3.










Räväköitä värejä arkeenne!
Hassuja yhdiselmiä.
Odottamattomia kokonaisuuksia
ja iloa oloonne <3.

16 kommenttia:

  1. Vau mitä hehkuvia värejä. Hiuspinnit aivan älyttömän suloisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3. Hiuspinnit matkaavat ystävän tyttöselle synttärilahjaksi :)

      Poista
  2. Onpas huiput värit! Yhtään en ole ollut vihreän fani, mutta jotenkin nyt on alkanut näyttää tosi kivalta :) Ihania nää sun jutut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Mulla vihreä on ollut jo pitkän aikaa kovin ihana väri, mutta ei ole näkynyt muualla kuin HOUSUISSA(!). Niitä housuja pidän kyllä viikoittain.

      Poista
  3. On kyllä kevättä tuossa peitossa.Ihana!! Pitäisi kanssa jämälankoja alkaa tuhlata vaan ku olis ideoita ja aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Niiden kuluttaminen on kivaa ja koukuttavaa. Kun saa yhden nyssykän kulutettua, tekee mieli kuluttaa toinen jne. Aika on rajallista, mutta ideoita on netti tulvillaan jos ei omia ideoita kehkeydy :). Ihana J kun jätit kommenttia !

      Poista
  4. Tosi upeita peittoja, varsinkin tämän postauksen peitto, joka on hiukan neutraalimpi, tai pehmeämpi, miten sen sanois :D Oi kumpa itekkin osais, muutaman kerran oon testannu jotain tyyliin isoäidin neliön virkkaamista, mutta en vaan onnistu. Täytyy harjoitella, et saisin kans joskus jonkun tollasen hienon virkatun peiton. Nyt vaaan haaveillaan ;)
    mukavaista kevät(talvea) sinne teille<3 Täälläkin lapsilla eilen niin hauskaa kastella parit kolmet ulkovaatteet kun olivat tuolla ihan tosi isossa vesilätäkössä vähän leikkimässä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, nää on niin helppoja kun vain opettelee. Olis kyllä hyvä jos olis joku keltä aina kysyä kun tulee ongelma ettei se innostus väljähdy :) . itse muuten pidän tuosta edellisen postauksen peitosta paljon enemmän . Ihmiset on niin erilaisia makujensa kanssa.

      Kiitos samoin <3 Vastailen siihen sinun postiisi joskus kun saan ajalliseksi. Kummasti tuntuu että viikot menee hujauksessa!!

      Poista
  5. Tosi hienoja värejä...tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  6. Aivan täydelliset värit!!!! Upeaa!! Aattelehan niitä peittoja keskosten ympärillä!!! Niissä on lupaus elämästä, sen värikkyydestä ja hehkusta<3 Ja ennenkaikkea nuo värit on lämpimät, eikä mitkään sairaalan steriilit kylmät värit, hui, jo pelkkä ajatuskin vie ihon kananlihalle! Sinä pieni harmaavarpunen (joksi itseäsi olet kutsunut), alat selvästi puhjeta kevään odotukseen ja lämpöön!!! Arjen keskelle iso kassillinen terveisiä!!! ...ja jäämme odottelemaan uudistuneen keittiön kuvia;) -mä-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vau, kiitos sullekkin <3 Ja todellakin ajattelen. Ja mietin jo että pitäiskö vuorit laittaa, mutta ehkä ne nyt pysyy näinkin lämpimänä :). Kyllä harmaavarpunen meinaa kuoria itsestään varsinaisen riikinkukon ja nauttia elämästään. Se kun on ainutkertainen. Kiitos samoin, paljon ihania hetkiä arkeesi <3. Ja kuvia sateli pyynnöstäsi, lisääkin tulee mikäli emäntä on yhtään ahkerana. :)

      Poista
  7. En ymmärrä, miksi nämä postaukset ei oo näkynyt mulla ennemmin!? No mutta anyway. Ihania peittoja kaikkityynni! Ihanaa päästä niitä jämistä eroon! :) Niin ja tuo keittiö koki oikean muodon muutoksen! Hyvältä näyttää. :) Ja nuo pinnitkin on ihan huiput, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tämä kommentti on jäänyt tyystin huomaamatta. Ihana oli huomata Helmukan käytössä nuo pinnit. Kun aina on vähän arvoitus, että mitkä ne lapset huolii käyttöön ja mitkä ei :)

      Poista